Orderprocedure

Verzendservice
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15;00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog vanuit Nederland te verzenden. De verzendkosten exclusief btw bedragen:
€5,74 : Nederland
€7,69 : België
€50 : Denemarken – Duitsland – Frankrijk – Italië – Luxemburg – Oostenrijk – Spanje – Verenigd Koninkrijk – Zweden – Bulgarije – Cyprus – Estland – Finland – Griekenland – Hongarije – Ierland – Kroatië – Letland – Litouwen – Malta – Polen – Portugal – Roemenië – Slovenië – Slowakije – Tsjechië

De levering verloopt via een pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij dit niet garanderen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

0% BTW voor buiten Nederland gevestigde zakelijke klanten
Voor buitenlandse Europese bedrijven met een geldig BTW nummer is het mogelijk BTW vrij in onze shop aan te kopen. Voer hiervoor een geldig BTW nummer in bij de registratie van uw bedrijf.

14 dagen retourservice

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retoursformulier invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?
Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor het reeds bestelde product, met behulp van het retoursformulier, terugsturen en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. U draagt zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Snelle levering

Dagelijks worden pakketten verstuurd vanuit ons eigen magazijn in Nederland. Hierdoor hebben Nederlandse klanten hun order vaak de volgende werkdag in huis. Wij zullen u tijdens uw bestelling op de hoogte houden van de status.

Bulk korting

Om grote afnamehoeveelheden (bulk) te stimuleren, bieden wij u extra korting.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Buiten de snelle levertijd, staat de prijs en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We hebben rechtstreeks contact met de fabrieken waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren. Door middel van kwaliteitscontroles houden we de hoogwaardigheid van onze producten nauwlettend in de gaten. Bij ons kunt u uitgaan van een uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding!

Heeft u bepaalde ladegeleiders nodig die wij niet online aanbieden, contacteer ons. Na overleg met onze leverancier ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat retour.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Wenst u gebruik te maken van de garantie. Gelieve dan het garantieformulier in te vullen

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@brasom.nl. Wij zullen ons best doen de klacht netjes af te handelen.