Over ons

Set 3-delige 200kg heavy duty ladegeleiders - www.brasom.nl

Welkom bij BRASOM

BRASOM is dé specialist op het gebied van ladesystemen. Daarnaast houden we ons sinds 2013 bezig met de ontwikkeling en productie van luxe foodtrucks en robuuste catering modules; uitermate geschikt voor de verhuur.

Ladegeleiders van BRASOM

Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en te bestellen door zowel professonals als particulieren. We hebben rechtstreeks contact met de fabriek, waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren. We spelen in op de vraag van de klant en zijn voortdurend het assortiment aan het uitbreiden.

Bent u op zoek naar ladegeleiders voor keukenkastjes, laderails voor in uw camper of heeft u een werkkast waarvan de geleiders toe zijn aan vervanging? BRASOM helpt u verder!

Team van BRASOM

BRASOM wordt gevormd door een team van professionals die zich elk gespecialiseerd hebben in hun vakgebied.

Bram: hart voor de zaak

Bram is onze organisator. Hij heeft een team enthousiastelingen om zich heen verzameld en zorgt dat alles gesmeerd verloopt. Hij is BRASOM begonnen op zijn 18e en heeft door de tijd heen mooie projecten tot een goed einde gebracht. Hij woont samen in Maarheeze en zijn grootste hobby is werken. Daarnaast trekt hij graag met zijn zelfbouw camper de wereld in. Zo heeft deze fanatiekeling in één zomer 16 landen gezien. Even op en neer naar Turkije zei hij voor vertrek…

Lothar: voor 14 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Lothar is onze logistieke duizendpoot. Hij ontvangt de orders en zorgt dat de producten goed ingepakt en in rap tempo richting de klant gaan.

Siem: passie voor internet

Siem is de SEO-expert voor BRASOM. De passie die hij als kind al had voor internet, Gameboys en computers is uitgegroeid tot een specialisme in online marketing. Hij zorgt ervoor dat de website goed rankt in Google. En dat de bezoekers passende content te lezen krijgen over onze producten. Ook Siem is een reislustig type. Het kan zomaar zijn dat hij een overleg vanaf de andere kant van de wereld voert omdat hij tijdelijk vanuit een ander land aan het werk is.