Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Niet kunnen vinden wat u zoekt? Laat het ons weten,dan bekijken wewat we voor u  kunnen betekenen

Op zoek naar een ladegeleider? Brasom helpt u verder!

Brasom: uw specialst voor laderails

Heeft u last van stroeve lades of bent u van plan om zelf volledig een kast in elkaar te zetten? Dan bent u bij Brasom aan het juiste adres! De ladegeleiders en laderails van Brasom zorgen voor een goede ervaring tijdens het openen en sluiten van uw lades. Ook voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld bedrijfswagens bieden wij passende laderails.

Kwalitatieve ladegeleiders in ons assortiment

Bij Brasom vindt u de juiste geleider voor uw kast. Brasom kent een ruim aanbod dat voldoet aan alle eisen voor verschillende gebruiken. De softclose lade rails en heavy duty rails kunt u bij ons bestellen in diverse lengtes. Al onze geleiders zijn, in tegenstelling tot de reguliere uitvoering, 3-delig waardoor ze volledig uittrekbaar zijn. Bij de reguliere uitvoering zal de lade voor ongeveer ¾ opengaan, zodat een gedeelte van de lade in de ombouw blijft. Met onze volledig uittrekbare varianten gaan de lades helemaal open zodat u ook makkelijk achterin kunt komen. U kunt zo uw bergruimte efficiënt benutten.

Soorten

Er zijn verschillende soorten laderails verkrijgbaar. Niet alleen op de markt, ook bij Brasom. In onderstaande video vertellen we u alles over de diverse typen in ons assortiment, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Populaire producten