Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Niet kunnen vinden wat u zoekt? Laat het ons weten,dan bekijken wewat we voor u  kunnen betekenen

Op zoek naar een set ladegeleiders? BRASOM helpt u verder!

BRASOM: laderails specialist

Heeft u last van een stroeve keukenlade of bent u van plan om een lade in uw camper te maken? Dan bent u bij BRASOM aan het juiste adres! De ladegeleiders en laderails van BRASOM zorgen voor een goede ervaring tijdens het openen en sluiten van uw lades. Ook voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld bedrijfswagens bieden wij passende oplossingen.

Kwalitatieve ladegeleiders

Bij BRASOM vindt u de juiste geleider voor uw project. Kwaliteit en gebruiksgemak staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we bewust de keuze hebben gemaakt om ons enkel te richten op volledig uittrekbare, kogel gelagerde geleiders. Deze kunnen belastingen vanuit alle kanten opvangen en komen in zijn geheel buiten de omkasting. Hierdoor kunt u ook goed achterin de lade reiken. Verder bevat ons assortiment geleiders met een open- en dichtstands-vergrendeling. Ideaal voor op de weg! Onze lengtes variëren van 300mm tot wel 4 meter!

Soorten

Er bestaan verschillende soorten ladegeleiders. In onderstaande video vertel ik u het een en ander over onze drie lichtste varianten. Meer informatie vindt u op de product pagina’s.

 

Populaire producten